pondělí 7. 12.
Drůbeží vývar s masem a kapáním a čerstvou Zliveckou houskou (A1, A3, A7 ) 34,-
Smažené kuřecí stehno s vařenými bramborami a okurkovým salátkem ( A1, A3 ) 99,-
Masové ražniči s hranolkami a hořčičným dipem ( A1, A10 ) 105,-
Trhané listy salátu s rukolou, cherry rajčátky s parmazánem a opečeným toastem 105,-
MENU 1 – polévka + kuřecí stehno 115,-
MENU 2 – polévka + masové ražniči 125,-
úterý 8. 12.
Frankfurtská polévka s párkem s čerstvým Zlivickým chlebem 34,-
Fettuccine ala Minestrone s parmazánem 99,-
Pomalu pečená hovězí roláda s květákovým pyré ( A7, A10 ) 105,-
Zeleninový salát s fazolkami, slaninovými chipsy a rozpečenou bagetkou ( A1, A3, A7 )105,-
MENU 1 – polévka + fettuccine 105,-
MENU 2 – polévka + hovězí roláda 125,-
středa 9. 12.
Zelná polévka s klobásou ( A1, A7, A12 ) 34,-
Burger s trhaným krůtím masem, hranolkami a tatarkou ( A1, A3, A7, A10, A12 ) 130,-
Kuřecí rizoto se sušenými rajčaty a parmazánem ( A7 ) 105,-
Zeleninový salát s filírovanou panenkou a opečeným toastem ( A1, A3, A7 ) 145,-
MENU 1 – polévka + burger 140,-
MENU 2 – polévka + kuřecí rizoto 115,-
čtvrtek 10. 12.
Kulajda se šlehaným vejcem ( A1, A3, A7, A12 ) 34,-
Grilovaná vepřová panenka plněná švestkami a anglickou slaninou se šťouchanými bramborami a jarní cibulkou ( A7) 120,-
Vídeňská roštěná s rýží nebo houskovým knedlíkem ( A1, A3, A7 ) 110,-
Zeleninový salát s kuřecím masem a sýrem jadel a opečeným toastem ( A1, A3, A7 ) 105,-
MENU 1 – polévka + grilovaná panenka 130,-
MENU 2 – polévka + vídeňská roštěná 120,-
pátek 11. 12.
Zeleninový krém s krutony ( A1, A3, A7 ) 34,-
Flank steak s americkými bramborami a pepřovou omáčkou ( A3, A7 ) 150,-
Šunkofleky s kyselou okurkou ( A3, A7 ) 99,-
Zeleninový salát s bylinkovým pestem, třemi druhy sýrů a opečenou bagetkou 110,-
MENU 1 – polévka + flank steak 165,-
MENU 2 – polévka + šunkofleky 115,-